Prelijepa Travničanka Monika osvojila titulu Miss Multimedije Zagreba

Monika Bodulović osvojila je titulu Miss Multimedia na natjecanju Miss Zagreba, jedna je od šest najljepših djevojaka Zagreba.

Monika je rođena u Travniku, a rodni grad je napustila sa 15 godina zbog školovanja. Završila je osnovnu školu KŠC Petar Barbarić Travnik i Osnovnu glazbenu školu Jakova Gotovca u Novom Travniku (instrument-violina). Također je završila Srednju školu za Modu i dizajn i osvojila 4.mjesto na Državnom natjecanju World skills Croatia gdje je predstavila svoju prvu modnu kolekciju.

Monika je mlada i profinjena umjetnica koja izuzetno voli crtanje, uči strane jezike i povremeno se bavi modelingom. Studentica je Modnog dizajna na Tekstilno-tehnološkom fakultetu u Zagrebu. Monika Bodulović ima 23 godine i već neko vrijeme prati modni svijet i događanja u njemu. Ljubav prema modi, kreacijama i dizajnu ju je nagnala da se prijavi na izbor za Miss Zagreba jer smatra da će tako lakše moći pronaći ljude sa sličnim razmišljanjima i idejama, kako bi u konačnici ostvarili i neku modnu suradnju. Sada se njen san već ostvaruje.

izvor: centralna.ba

     

Facebook
Twitter
X
WhatsApp
Telegram
Email
Print