Školi košarke Never stop uručena vrijedna donacija

0
74

 

Mladi donjovakufski sportski kolektiv , Škola košarke Never stop Donji Vakuf, koja okuplja mlade i talentovane košarkaše, uspješna je od samih svojih početaka. Kada su u pitanju ligaška takmičenja gotovo u svim selekcijama nižu dobre sportske uspjehe. Tokom proteklih dana dobili su vrijednu donaciju od strane firme “MLINPEK 1957” .
” Sreća pa još ima uspješnih firmi i ljudi koji ih vode, koji znaju prepoznati kvalitetan rad sa omladinskim selekcijama u košarci!
Nasa škola košarke” Never Stop” je na taj način prepoznata od renomirane firme za proizvodnju i usluge” MLINPEK 1957″-Bugojno.
Mi im se ovaj put zahvaljujemo na vrijednoj donaciji za nabavku sportske opreme. I obećavamo da ćemo s ponosom na svojim dresovima nositi logo ” Mlinpeka 1957″.
Ovo je još jedan dokaz ,da kvalitet uvijek nađe sebi pandan. Kvalitet- kvalitetu.
Nasi dječaci već postaju prepoznatljivi po kvalitetu, širom BiH. Dobar rad se isplati. Što pokazuje zainteresovanost mnogih košarkaških agenata i trenera sa impozantnom karijerom.
Da bi našim dječacima koji se uistinu trude svim silama da upiju što više znanja priuštili što bolje uslove i sportsku opremu i rekvizite posebno nam je drago kad nas neko prepozna na ovaj način.
Još jednom hvala “MLINPEKU-1957” !
U.O.Š.K.” NEVER STOP” – istakli su iz ŠK Never stop Donji Vakuf.