Privredna banka Sarajevo svim zaposlenima osigurala jednokratnu pomoć u iznosu od 1.080 KM

0
160

Privredna banka Sarajevo je još jedna od kompanija koja je odlučila svim svojim zaposlenima osigurati jednokratnu pomoć u iznosu od 1.080KM.

Kao rezultat redovne analize i procjene aktuelne ekonomske situacije, Privredna banka Sarajevo je donijela odluku o pružanju jednokratne novčane pomoći.

Privredna banka Sarajevo, koja ima dugogodišnju reputaciju na tržištu, te kao banka koja cijeni svoje radnike i na njima bazira svoje poslovanje, odlučila je prihvatiti prijedlog Federalnog ministarstva finansija i još jednom obradovati svoje radnike pružajući im jednokratnu novčanu pomoć.

Iz Privredne banke Sarajevo tvrde da je ovo idealno vrijeme za isplatu pomoći kako bi zaposleni lakše savladali sve finansijske izazove sa kojima se redovnu susreću.

Podsjetimo da je Privredna banka Sarajevo jedna od rijetkih organizacija koja za vrijeme COVID-19 pandemije ne samo da nije otpustila zaposlenike, nego je i otvarala dodatna radna mjesta kako bi nezaposlenima pružila zaposlenje. Dodatno, uprkos svim tržišnim problemima koji su se dogodili prethodne godine, poslovanje Banke je jedno od najuspješnijih u posljednju deceniju. Formulu uspjeha ne treba mijenjati, pa smo uvjereni da će se pokazatelji kompanije i lični prihodi zaposlenih poboljšati i naredne godine!

U Privrednoj banci Sarajevo ističu da je uspješno poslovanje Banke rezultat njenih radnika, koji su zaslužni za njen sadašnji i budući uspjeh.

klix.ba