Osmi dan potrage za tijelom malene Danke, ekipe pretražuju na više lokacija

U Borskom okrugu se i danas, osmi dan od hapšenja osumnjičenih za ubistvo dvogodišnje Danke Ilić, nastavlja potraga za tijelom djevojčice koja je i dalje najviše bazirana na selo Zlot i okolinu kuće jednog od osumnjičenih za ubistvo djevojčice.

Reporter N1 Mladen Savatović, koji prati aktivnosti policije u selu Zlot, kaže da ni danas nema nešto više informacija nego što ih je bilo prethodnih dana.

U fokusu pretrage su selo Zlot i njegovo šire okruženje – atari, šumoviti i brdoviti predjeli. Ono što u MUP rekli i što RTS prenosi, da bi ekipe policije i vatrogasaca spasilaca trebalo da prođu širokim pojasom oko sela.

Rečeno je da bi trebalo da obiđu Lazarevu pećinu i kanjon, kao i prethodnih dana, a rečeno je da će biti pregledani i napušteni objekti.

Prema riječima reportera N1, učesnici ove potrage danas nisu vidljivi, reporter N1 nije primijetio da ima ni policajaca ni vatrogasaca spasilaca, makar u selu koje je jutros obilazio, nije vidljivo njihovo prisustvo. Podaci, podsjeća on, koje su izdali MUP i RTS, su da će se ekipe nalaziti na više lokacija u toku dana.

Osumnjičeni za ubistvo djevojčice, osmi dan od privođenja nikako da sarađuju sa policijom, ne žele da otkriju gdje su sklonili tijelo.

Tabloidi spominju, kaže on, da je MUP otkrio nekakve dokaze, ali napominje da to treba uzimati sa rezervom, jer to nisu provjerene i zvanične informacije, MUP se nije oglašavao ni jučer nakon pretrage terena u selu, ali ni danas.

Jučer je pretražen teren oko kuće osumnjičenog D.D, potok, rezervoari sa vodom i bunari. Reporter N1 kaže da je jučer pitao jednog od policajaca, ali da nije mogao da mu kaže da je bilo šta pronađeno.

RTS je spominjao da će biti pregledane kuće osumnjičenih, ali, kaže, to je upitno, jer je danas sahrana brata jednog od osumnjičenih, koji se sumnjičio da je učestvovao u skrivanju tijela.

 

Facebook
Twitter
X
WhatsApp
Telegram
Email
Print