Jajce / Humanitarna akcija za Odjel pedijatrije Opće bolnice

0
80

 

Članice Zajednice žena HDZ-a BiH „Kraljica Katarina Kosača“ Jajce organizirale su humanitarnu akciju za Odjel pedijatrije Opće bolnice Jajce. Zahvaljujući sredstvima prikupljenim tokom božićnih i novogodišnjih praznika u iznosu od 4.475 KM, stigli su madraci za cijeli odjel, ali i jastuci te nepromočive plahte. Osim toga, kupljena je i nova posteljina te je odjel okrečen.

U međuvremenu, uprava bolnice postavila je novu stolariju, tako da je sve bilo u novom ruhu. Ovom akcijom Jajčani su pokazali da imaju veliko srce i da su spremni pomoći jedni drugima, a pogotovo onima najmanjim i bolesnim.

  • ” style=”box-sizing: border-box; position: relative; min-height: 1px; padding-right: 15px; padding-left: 15px; float: left; width: 642.656px;”>Uspješno realizirana akcija - Avaz, Dnevni avaz, avaz.ba

    Uspješno realizirana akcijaFOTO: E. CRNKIĆ

– Skupljena sredstva plod su donacija građana i jajačkih vrijednih udruženja i organizacija koji su nam pomogli u realizaciji akcije. Humanitarna utakmica u suradnji s jajačkom dijasporom i zaposlenicima Opće bolnice okrunila je našu priču i uz sportsko natjecanje stizali smo do cilja – navode iz Zajednice žena „Katarina Kosača“ iz Jajca.

Cilj je, kažu iz Zajednice žena, bio barem malo uljepšati i olakšati bolničke dane mališanima i mamama koje borave s njima i podržati bolnicu u daljnjem radu.