Travnik: Pronađeni zasadi kanabisa

0
51

Tijekom protekla 24 sata na području Srednjobosanskog kantona prijavljeno je 5 kaznenih djela, a radi se o 2 neovlaštene proizvodnje i stavljanje u promet opojnih droga i 3 krađe.

U nastavku kontinuiranih planskih aktivnosti koje su usmjerene na suzbijanje i sprečavanje kaznenih djela iz oblasti zloupotrebe opojnih droga, policijski službenici Sektora kriminalističke policije MUP-a SBK/KSB postupajući po naredbi Općinskog suda Travnik, izvršili su pretrese na sljedećim lokacijama:

– porodične  kuće i pratećih objekata, u mjestu Vlahovići, općina Travnik, vlasništvo A.S. Nakon izvršenog pretresa pronađena je određena količina materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu kanabis, kao i zasad 11 komada zeljastih biljki koji svojim izgledom i načinom uzgoja asociraju na kanabis.

– stana u ulici Derviša ef. Korkuta, općina Travnik, vlasništvo A.Č. gdje je pronađen zasad biljne materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu kanabis. Kod istog je pronađena i određena količina zeljaste materije koju je zajedno sa licem E.Z. iz Travnika konzumirao.

Službenici Sektora kriminalističke policije MUP-a SBK/KSB rade na kompletiranju i dokumentiranju navedenih predmeta, a protiv osumnjičenih nadležnom tužiteljstvu bit će podneseno izvješće o počinjenom kaznenom djelu neovlaštene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga.

                                                                                                                                                             /izvor:drukciji.ba/