Skandalozan snimak iz bolnice u Hrvatskoj: Medicinske sestre napravile dernek

Pojavila se skandalozna snimka zabave u bolnici u Dubravama, najvećoj COVID-bolnici u Hrvatskoj. Snimak je objavio RTL. Nastala je početkom ovog mjeseca, a RTL-u je proslijeđena od zaposlenica bolnice.

Na zabavi su medicinske sestre i pomoćno osoblje pjevali i plesali uz živu muziku, bez pridržavanja epidemioloških mjera, bez distance, bez maski.

Na snimci se vidi i harmonika nakićena novčanicama.

Ova situacija naljutila je dio njihovih kolegica. Jedna od njih kaže da u preko 20 godina radnog staža ovako nešto nije doživjela.

“U ovakvim situacijama me sram što sam medicinska sestra. U 20 godina staža ovo nisam doživjela. Nepoštivanje epidemioloških mjera, alkohol u potocima, tambure, pjesma i ples. I sve to u prostoru bolnice u režiji djelatnika. Ne znam tko je dozvolio bend u bolnici i je li za to znao, ali očekujem sankcije za aktere ovog događaja.

Mislim da se ovime bacila ružna slika na ostale djelatnike koji svoj posao rade kako treba, cijela bolnica bruji o spornom tulumu, a vrijeme je i da se za to odgovara i spriječi u buduće. Borimo se protiv virusa, a sami ga širimo. Ljuta sam i razočarana”, napisala je jedna sestra.


Radiosarajevo.ba

Facebook
Twitter
X
WhatsApp
Telegram
Email
Print