Pozitivna priča dolazi iz susjedog Bugojna: U “Taxi Priču” uložio svu ušteđevinu

0
335
U “Taxi Priču” uložio svu ušteđevinu: Najbolji motiv za kvalitetnu uslugu!
Pozitivna priča dolazi iz  Bugojna.
“U ‘Taxi Priču’ uložio sam svu ušteđevinu – to mi je najbolji motiv za kvalitetnu uslugu!”, prve su riječi našeg sugrađanima Semina Šića.
Uzeti sudbinu u svoje ruke i raditi, raditi i raditi – jedini je to način borbe protiv krize. Jer ako nitko ne radi, ako svi samo čekaju, kriza se nastavlja i produbljuje.
Razmišljanja su to mladog bugojanskog poduzetnika Semin Šić
koji je, kako kaže, odlučio svoju sudbinu uzeti u svoje ruke i unatoč turbuletnim ekonomskim okolnostima (i vjerojatno nikad jačoj konkurenciji), u svome gradu pokrenuti vlastiti posao.
“Taxi Priča” naziv je njegove firme koja se javnosti predstavila prije dvijea sedmice.
“Za početak, zaposlili smo dvije osobe, ali vjerujem da ćemo u budućnosti trebati još vozila i otvorit ćemo još radnih mjesta”, kaže Semin.
Za pokretanje posla, jasno, bio je potreban i određeni početni kapital.
– Bavio sam se raznim poslovima te kroz godine skupio određenu ušteđevinu, a uz podršku nekoliko bliskih prijatelja uspio sam “zatvoriti” početnu financijsku konstrukciju. U ovaj projekt ulažem svu svoju ušteđevinu, što je najbolji motiv za maksimalni angažman. Zato i nisam žurio. Želio sam ponuditi najbolju moguću uslugu – da uz povoljnu cijenu osiguramo i kvalitetu zbog koje će klijenti i sljedeći put okrenuti naš broj”, rezimira naš ambiciozni sagovornik.
Novi bugojanski taksi prijevoznik trenutačno ima dva automobila, u kojemu smo se i sami provozali, brzo se i uvjeriliu kvalitet, a , svako vozilo je klimatizirano i “maksimalno usmjereno na putnika“.
Drago mi je, naravno, što smo za tri bugojanske porodice osigurali izvor prihoda, no i pred vozače smo postavili visoke kriterije te se od njih zahtijeva da maksimalno budu na usluzi klijentima”, zaključuje Semin Šić.
InfoBiro