Nakon velikog uspjeha pionira ŠK “Never Stop” priprema se za organizaciju velikog turnira

0
41
Dragi naši sponzori, roditelji i simpatizeri !!
Želimo da vas informišemo o našim trenutnim i budućim aktivnostima kada je u pitanju naša i vaša Škola Košarke”Never Stop”!
Dakle kao što vam je poznato mi naporno radimo i treniramo cijeli ljetni raspust, sa svim kategorijama u našoj školi košarke! Treniramo na poligonu SMŠ i u gradskoj dvorani izuzev vikenda po dva puta na dan. Uz veliko požrtvovane svih naših članova, trenera i igrača. Nadamo se da smo kvalitetno iskoristili raspust koji se polako bliži kraju. Od sedmodnevnih kampova na Bjelašnici i Zaboku( rep.Hrv.) gdje su učestvovali naši dječaci, do svakodnevnog treniranja u našem gradu, nadamo se da smo “izbrusili” formu za sljedeća takmičenja!!! U ovom periodu smo obogaćeni dolaskom novih dječaka u našu školu,te im ovom prilikom želimo dobrodošlicu i brz napredak u košarkaškoj igri !!!
Nadamo se poštovani prijatelji i ljubitelji košarke da ste upoznati sa našim uspjehom i osvajanjem prvog mjesta u kategoriji pionira ( U14), kojim smo ostvarili pravo na takmičenje u 1/2 finalnom turniru za te uzraste pri KS BiH.
Taj turnir mi planiramo odigrat u našoj dvorani ( ako dobijemo domaćinstvo )!
Za organizaciju tog turnira koji će se održati 04 i 05.09.2021.g. potrebna su određena sredstva, koja su nam potrebna za organizaciju i odigravanje istog.
S nadom da će naši sponzori prepoznati naš uspjeh u dosadašnjem vremenu i da ćemo dobiti domaćinstvo.
Unaprijed se zahvaljujemo na sponzorskim donacijama !!! A s druge strane mi ćemo se potruditi da ne iznevjerimo vaše povjerenje.
Treniramo jako i slijedimo svoje snove !
Škola Košarke ‘ Never Stop” D.Vakuf