Načelnik općine Huso Sušić organizovao novogodišnji prijem

Danas je u restoranu „Santos“ održan novogodišnji prijem Načelnika općine Donji Vakuf kojem su prisustvovale brojne zvanice, među kojima su bili općinski vijećnici, privrednici, predstavnici vjerskih zajednica, predstavnici javnih i privatnih preduzeća, javnog i društvenog života.

Prijem je tradicionalno organizovan kako bi se sumirali rezultati iz prethodne godine, te ojačale poslovne i prijateljske veze sa saradnicima.

Načelnik je na samom početku gostima čestitao Novu godinu i izrazio zadovoljstvo zbog prilike da danas prisutni razgovaraju i razmijene iskustva.

“Zadovoljan sam situacijom koju smo imali u ovoj godini. Dosta se radi u gradu i u okolnim mjesnim zajednicama. Mislim da je godina bila dobra uz neke turbulencije koje smo imali ali smo ih uspješno prevazišli”.

“Iskreno se nadam da će nam iduća godina biti još bolja i ako bude onako kako je najavljeno mogla bi biti puno bolja za našu općinu i samim tim bi poboljšali opštu situaciju i učinili naš grad boljim za življenje”, dodao je na kraju načelnik Sušić.

 

Facebook
Twitter
X
WhatsApp
Telegram
Email
Print