„ĐUROLOGIJA“ legendarnog Branka Đurića Đure u Donjem Vakufu

Ne propustite pogledati najgledaniju predstavu u regiji, “Đurologiju” Branka Đurića Đure, 11.maja. u 20 sati u Sportskoj dvorani u Donjem Vakufu.

Ulaznice možete kupitu u prostorijama Radija Donji Vakuf, u prostorijama KSC Bugojno i u sistemu kupikartu.ba.

Branko Đurić Đuro kroz svoju autorsku predstavu „Đurologija“ pruža ono najbolje od sebe i obara rekorde gledanosti u svijetu pozorišta i stand-up-a u našoj regiji! „Đurologija“ je, naime, u dosadašnjih 6 godina postojanja izvedena više od 560 puta i vidjelo ju je preko 350.000 posjetitelja. Još uvijek ne prestaje oduševljavati publiku i puniti dvorane diljem regije i šire. U Sloveniji, Hrvatskoj, BiH i Srbiji bila je višestruko rasprodana, a uspješno je izvedena i na turnejama u SAD-u, Kanadi, Austriji, Švicarskoj, Nizozemskoj te mnogim drugim europskim državama. “Đurologija” je trajno popularna, redovito rasprodana predstava od koje se može očekivati da će nastaviti obarati rekorde.

Svojevrsni (anti)stand up show „Đurologija“, kako ga i sam Đuro voli nazivati, je u stvari zbirka njegovih intimnih razmišljanja i pogleda na život koje prepričava na iskren i urnebesan način, držeći publiku u oduševljenju i gotovo neprekidnom smijehu. Karizmatični Sarajlija s hollywoodskom i svjetskom karijerom kao glumac, redatelj, kantautor i rock glazbenik, Branko Đurić Đuro u „Đurologiji“ zaista objedinjuje sve svoje umjetničke uloge te pruža publici 90-minutni show bez premca!

Uživajte u jedinstvenom humoru Branka Đurića Đure i pogledajte njegovu nezaboravnu izvedbu “Đurologije” koja će Vas nasmijavati cijelu večer!

 

 

 

 

 

Facebook
Twitter
X
WhatsApp
Telegram
Email
Print