Muškarac nožem ubio majku, smješten na psihijatriju

0
311

Izvor: Hina (I. C.)

Policija je pritvorila i za teško ubojstvo kazneno prijavila 58-godišnjaka za kojeg tvrdi da je jučer u Kaštelima nožem usmrtio svoju 82-godišnju majku.

Policija je priopćila kako je, sa Županijskim državnim odvjetništvom, završila kriminalističko istraživanje nad 58-godišnjakom kojega sumnjiči da je nad majkom počinio teško ubojstvo.

Uz kaznenu prijavu predan je pritvorskom nadzorniku, na mjestu događaja obavljen je očevid, a tijelo ubijene 82-godišnjakinje prevezeno je na bolnički odjel patologije gdje će se po nalogu tužiteljstva obaviti obdukcija.

Ubojstvo se dogodilo jučer oko 11 sati u stanu u Kaštel Sućurcu. Prema navodima susjeda, 58-godišnjak je navodno nožem pokušao počiniti samoubojstvo, u čemu ga je majka pokušala spriječiti, ali ju je on ubo u vrat te je od nanesenih ozljeda iskrvarila i umrla na mjestu događaja.

Doznaje se da je osumnjičeni i prije majci činio probleme u stanu, zbog čega je policija često intervenirala. Nakon ubojstva, odveden je na Odjel psihijatrije splitskog KBC-a, a ujutro i pritvorskom nadzorniku.