FOTO//Na svečanosti dodjele diploma, uručene nagrade i priznanja najboljim učenicima MSŠ Donji Vakuf

0
429

U velikoj sali Doma kulture Donji Vakuf večeras je upriličena svečanost povodom dodjele svjedočanstava i diploma učenicima i maturantima 48. generacije Mješovite srednje škole Donji Vakuf.

Zbog epidemioloških mjera koje su još uvijek na snazi, dodjeli su prisustvovali učenici i razrednici, a uvodnu dobrodošlicu prisutnima je uputio Asim Orahovčić direktor škole.

Na večerašnjoj svečanosti prisutnima se obratio i općinski načelnik Huso Sušić koji je ovom prilikom uručio nagrade i doplome učenicima generacije, a potom i je nagrade uručio i direktor Orahovčić.

Nakon zajedničkog fotografisanja i uručenja nagrada učenicima generacije, direktor Orahovčić uručio je nagrade i priznanja i učenicima koji su imali odličan uspjeh i primjereno vladanje tokom školovanja.

Učenici 48.generacije MSŠ Donji Vakuf su Merhisa Čaluk, Aldijana Kovačević i Mustafa Mlinarević, a odlični učenici su Ismail Orahovčić, Emina Ramljak, Zejna Ramljak, Merhunisa Softić, Senada Korugić, Mirza Rujanac i Munib Baković.

U Mješovitoj srednjoj školi Donji Vakuf, ove godine svoje srednjoškolsko obrazovanje završilo 35 maturanata, 17 učenika Gimnazije , 14 Mašinske tehničke škole i 4 učenika Ugostiteljsko-turističke škole.