Zoom Travel predstavlja BiH i Balkan stranim turistima na drugačiji način

0
247

Agencija Zoom Travel treću godinu uspješno predstavlja stranim turistima bh. ljepote. U njihovoj ponudi se nalaze gradovi: Mostar, Bihać, Trebinje, Sarajevo, Jajce, Travnik, Srebrenica, Prusac, Stolac, Počitelj…

Turisti koji dolaze u BiH posredstvom ove Agencije su sa Bliskog istoka, Turske, Francuske, Njemačke…Jedni su zainteresovani za destinacije koje se odlikuju zelenilom, vodopadima i rijekama, dok su drugi zainteresovani za historijski, kulturni i planinski turizam.

Haris Kukrica, jedan od menadžera Agencije u razgovoru za poslovni portal Akta.ba je kazao kako ovisno o zahtjevima gostiju kreiraju program koji može biti baziran na historijskim turama, planinarskom turizmu ili posjetama najatraktivnijim destinacijama kada su u pitanju prirodne ljepote naše zemlje.

Za ovu Agenciju turista je uvijek na prvom mjestu, stoga usluga mora biti kvalitetna, a to uključuje i smještaj u hotelima sa četiri i pet zvjezdica, sa restoranima koji nude raznoliku gastronomsku ponudu gdje se stavlja akcenat na tradicionalna bosanska jela.

“Kompletna promocija Zoom Travela je samofinsirajuća i ogleda se sa jedne strane u kvalitetnim ugovorima sa partnerskim agencijam širom svijeta, dok sa druge strane, stalni smo učesnici sajmova turizma od Dubaija, Jeddaha, Berlina, Istanbula, Rijada, Singapura, Beča…”, kazao je Kukrica, napominjući kako je njihov kvalitet usluge najbolja reklama.

Dobijanjem halal friendly certifikata, kao prva turistička agencija u regionu mogu da odgovore i na delikatne zahtjeve kada su u pitanju turisti koji isključivo žele halal turizam.

“Zoom Travel se razvijala velikom brzinom, te je svoje usluge proširila na teritoriju kompletnog Balkana. Na ovaj način gosti pored Bosne i Hercegovine, posjete znamenitosti Srbije, Hrvatske, Slovenije, Crne Gore, Albanije, Makedonije pa čak i Grčke. Shodno zahtjevima gostiju, Zoom Travel može da organizuje i putovanja u  Austriju, Italiju, Njemačku, Češku, Mađarsku…”, rekao je Kukrica, te naglasio kako Agencija posjeduje i vlastita motorna vozila različite klase.

Poslovanjem su jako zadovoljni i ono je iz godine u godinu sve bolje. Narednih godina nastavljaju raditi kvalitetno, sistematično i pouzdano.

“Plan je da Zoom Travel kontinuirano raste i da pruža kvalitetne usluge gostima širom svijeta”, kaže Kukrica.

Izvor: akta.ba