VIDEO / Zlatan se uključio u borbu protiv koronavirusa: Ibrahimović odlučio pomoći bolnicama

0
17

 

Ibrahimović je pokrenuokampanju za skupljanje novca koji će darovati bolnicama u Milanu, Bergamu, Castellanzi i Torinu.

“Italija mi je dala toliko mnogo i u ovom dramatičnom trenutku joj ja želim vratiti još više jer je volim. Odlučio sam, zajedno sa ljudima s kojim radim, da pokrenem kampanju skupljanja novca za bolnice i da iskoristim svoje umijeće komuniciranja kako bi se poruka čula što dalje”, rekao je Ibrahimović u videu koji je objavio na Faceboku, te nastavio:

“Ovo je ozbiljna stvar i treba nam konkretna pomoć, a ne samo da neko snimi video”, rekao je Ibrahimović.

Zlatan je pozvao sve svoje kolege da se priključe kampanji na ovoj stranici. Cilj je skupiti milion eura, a nakon samo dva sata već je donirano više od 100.000

“Računam na velikodušnost svojih kolega, svih profesionalnih sportista i svih onih koji žele dati malu ili veliku donaciju u skladu sa svojim mogućnostima kako bismo pobijedili virus. Zajedno možemo pomoći bolnicama, doktorima i medicinskim sestrama koje se žrtvuju kako bi spasili naše živote. Mi smo uz njih!”, poručio je Zlatan i onda u svom stilu dodao:

“Idemo zajedno izbaciti koronavirus i pobijediti u ovoj utakmici. I zapamtite: Ako virus neće doći Zlatanu, doći će Zlatan virusu!”, poručio je Ibrahimović.

Klix.ba

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here