Zjajo Denis predsjednik UO Kantonalnog košarkaškog sveza SBK, član UO je i Suad Hodžić-Dudo iz Donjeg Vakufa

0
63

U maloj Sali Općine Travnik održana je u utorak Izborno – izvještajna Skupština Kantonalnog košarkaškog saveza SBK.

Skupštini je prisustvovalo 14 delegata članica Kantonalnog košarkaškog saveza i jdnoglasnim odlukam prisutnih delegata usvojen je Izvještaj o radu Kantonalnog košarkaškog saveza za 2016. godinu kao i Finansijski izvještaj za prošlu godinu.

Jednoglasnom odlukom izabrani su za predsjednika Skupštine Kantonalnog košarkaškog sveza Srednjobosanskog katona SKROBO ALMIN, za potpredsjednika Skupštine Kantonalnog košarkaškog sveza Srednjobosanskog katona BRATIĆ NENAD, za predsjednika Upravnog odbora Kantonalnog košarkaškog sveza SBK jednoglasno je izabran ZJAJO DENIS.

 

Za potpredsjednika Upravnog odbora Kantonalnog košarkaškog sveza Srednjobosanskog katona jednoglasno je izabran DUKIĆ SINIŠA, za članove Upravnog odbora Kantonalnog košarkaškog sveza Srednjobosanskog katona jednoglasno su izabrani ELDIĆ ANA, JURIĆ MIRO, KUČUK SAMIR, JAHJA ALEN, HOĐIĆ SUAD-DUDO, BOŠNJAK IGOR I ZAJMOVIĆ ZAIM, a za članove Nadzornog odbora izabrani su GASAL ALEN, predsjednik i članovi PANDŽO ALDIN i ČAVOŠIJA MILOŠ, stoji u saopćenju Kantonalnog košarkaškog saveza SBK.Izvor: TNTportal