Željini Manijaci najavljuju spektakl na južnoj tribini za kraj rođendanske 2021. godine

0
32

Najvatreniji navijači FK Željezničar, popularni Manijaci, za posljednje kolo jesenjeg dijela Premijer lige BiH i meč protiv Širokog Brijega najavljuju spektakl na svojoj južnoj tribini i s tim u vezi pokrenuli su kampanju u čitavoj državi kojom pozivaju sve navijače Plavih da dođu na Grbavicu.

Na zvaničnoj Facebook stranici Manijaka najavljeno je da će u meču protiv Širokog Brijega, a ukoliko to dozvole vremenski uslovi u glavnom gradu BiH, popularni navijački “kop” biti na novoj lokaciji, odnosno da će se navijači spustiti na stepenice ispod tribina na južnoj tribini.
Ovaj susret će biti posljednji u 2021. godini za Željezničar i ujedno posljednja prilika da navijači ovog kluba još jednom proslave 100. godina postojanja, a nakon mnogo aktivnosti koje su imali tokom prethodnih 365 dana, najavljuje se da će protiv Širokog Brijega biti “šlag na tortu”.S tim u vezi navijači Željezničara su pokrenuli kampanju kojom pozivaju sve navijače Plavih na utakmicu u nedjelju pa su tako u mnogim sarajevskim naseljima, ali i drugim gradovima BiH okačili parole i pozvali sve pristalice Plave boje na Grbavicu.

Susret između Željezničara i Širokog Brijega igra se u nedjelju u 15 sati na stadionu Grbavica.