Vremenska prognoza za danas

0
65

Prema najavama meteorologa iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda danas u Bosni i Hercegovini očekuje se sunčano vrijeme. Vjetar slab do umjerene jačine sjevernog i sjeveroistočnog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između -5 i 0, na jugu zemlje do 6, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 9 i 15, na jugu zemlje do 18 stepeni.

U Sarajevu sunčano vrijeme. Jutarnja temperatura oko -2, a najviša dnevna oko 12 stupnjeva.

U srijedu u Bosni i Hercegovini sunčano vrijeme. Vjetar slab do umjerene jačine sjevernog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između -3 i 3, na jugu zemlje do 7, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 12 i 18, na jugu zemlje do 21 stepen.

U Četvrtak u Bosni i Hercegovini sunčano. Po kotlinama i uz riječne tokove moguća je magla ili niska oblačnost. Vjetar slab sjevernog i sjeverozapadnog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između 0 i 6, na jugu do 8, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 15 i 21 stepen.

U petak u Bosni i Hercegovini sunčano vrijeme. Jutarnja temperatura zraka većinom između 1 i 6, na jugu do 8, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 15 i 21 stepen.

avaz.ba