VIS Forte Donji Vakuf: Pleši sa mnom

Dragi sugrađani, prijatelji,djeco…svih generacija, dođite da zaplešete sa našom omladinom! Zašto je plesati dobro? Pa zato što vas ples čini opuštenijim,zato što stičete više samopouzdanja,zato što se družite, upoznajte različite kulture, smanjujete stres, poboljšavate svoje mentalno zdravlje,učite disciplini,potičete kreativnost, poboljšavate koordinaciju, gubite kalorije i još mnogo mnogo pozitivnih stvari donosi nam plesna aktivnost!

Ovom prilikom želimo se zahvaliti i Violeti Erceg koja je pomogla da se ova edukativna aktivnost realizuje kroz 8 treninga! Učenicima koji su ustrajali i ostali do kraja posebno hvala,i zbog njih je i ova svečanost zamišljena upravo ovako.

Hvala Općini Donji Vakuf na podršci kao i Ministarstvu OMNKiS SBK/KSB! Nadamo se da je ovo tek početak nekih novih izvannastavnih aktivnosti kad'je muzika u pitanju i da će projekat kao i do sada biti prepoznat kao edukativni i važan za psihofizički razvoj naše djece! I na kraju,bilo bi lijepo da neki, dobri plesači kojih je bilo u našem Vakufu,dođu i zaplešu i pokažu omladini kako se to i nekada praktikovalo u našoj čaršiji.

 

Facebook
Twitter
X
WhatsApp
Telegram
Email
Print