(VIDEO) BH Telecom, Samsung i Dino Merlin u novoj priči:Uskoro brojna iznenađenja za publiku

Dino je tokom jučerašnjeg dana posjetio BH Telecom gdje se sreo sa generalnim direktorom BH Telecoma, Sedinom Kahrimanom i Esmerom Ćosićem, Key Account Managerom Samsunga, a čime je ozvaničen početak saradnje sa ovim kompanijama na novi projektima koje će uskoro ponuditi javnosti.
Spremne su nove pjesme, ali i nova saradnja

Dino je danas posjetio BH Telecom gdje se sreo sa generalnim direktorom BH Telecoma, Sedinom Kahrimanom i Esmerom Ćosićem, Key Account Managerom Samsunga, a čime je ozvaničen početak saradnje sa ovim kompanijama na novi projektima koje će uskoro ponuditi javnosti.

image

Korisnike usluga Bh Telecoma čekaju brojna iznenađenja

Nakon objavljivanja singla „Mi“ sa predstojećeg novog albuma, Dino Merlin se pojavljuje i u novom spotu BH Telecoma za uslugu Moja TV. Za kreativni koncept i produkciju video spota je bio zadužen kreativni tim sarajevske agencije Fabrika na čelu sa Bojanom Hadžihalilovićem, a u glavnim ulogama se pojavljuju Dino i Zenit Đozić-Zena.

image

Dino Merlin se pojavljuje i u novom spotu BH Telecoma za uslugu Moja TV

Dino Merlin nije krio zadovoljstvo urađenim poslom i istakao je kako je bilo odlično iskustvo snimati spot za BH Telecom sa Zenom i Fabrikom jer su svi imali iskren pristup i želju da urade najbolje. „Veliko mi je zadovoljstvo biti dio familije BH Telecoma i Samsunga. Već šest godina radim na novom projektu, predano i teško, ali sa rezultatima. Pjesme su spremne, a izazov je pričati nove priče jer svaka je zima duga bez pjesama i priča. Mi spremamo jedan veliki projekat zajedno kako bi bili most do proljeća i dostavili nadu, utjehu i lijepu pjesmu za sve nas“, izjavio je Dino Merlin.

image

Dino je danas posjetio BH Telecom gdje se sreo sa generalnim direktorom BH Telecoma, Sedinom Kahrimanom i Esmerom Ćosićem, Key Account Managerom Samsunga

Generalni direktor BH Telecoma, Sedin Kahriman, je rekao da je sretan zbog saradnje i partnerstva tri velika brenda, BH Telecoma, Samsunga i Dine Merlina. „Izuzetno mi je zadovoljstvo što će, uprkos teškim i izazovnim vremenima u kojima se nalazimo, ovakav vid saradnje doprinijeti da se svim građanima BiH i našim korisnicima vrati nada u bolje sutra i bolje vrijeme za koje vjerujemo da dolazi. Saradnjom sa našom zvijezdom Dinom Merlinom, mi našim korisnicima pripremamo brojna iznenađenja. Uradili smo poseban promotivni spot, a najavljujemo i jedno posebno iznenađenje koje uskoro očekuje sve korisnike usluge Moja TV“, rekao je Kahriman.

image

Spremne su nove pjesme, ali i nova saradnja

Zadovoljstvo saradnjom najboljih sa najboljim iskazao je i Esmer Ćosić, Key Account Manager Samsunga, te dodao kako se nada da će zajedno ispričati uspješnu priču i ostvariti uspješan projekat koji će biti dobro prihvaćen kod korisnika.

 

Facebook
Twitter
X
WhatsApp
Telegram
Email
Print