Večeras online promocija zbirke “Vremenska kapsula djetinjstva”

0
88

U izdanju Bošnjačke zajednice kulture “Preporod” Donji Vakuf,iz štampe je izišla knjiga “Vremenska kapsula djetinjstva – Childhood Time Capsule”. Riječ je o zbirci kratkih priča 53 različita autora kojima je zajedničko to da su svi na neki način vezani za Donji Vakuf.

Knjigu su pripremili i uredili učenici IV razreda gimnazije Mješovite srednje škole Donji Vakuf zajedno sa njihovom razrednicom, profesoricom Engleskog jezika i književnosti, Nedžlom Krnjić.

Tiraž. koji je štampan . u dobroj mjeri već rezerviran.
“Zbog mjera koje su trenutno na snazi nismo u mogućnosti pozvati vas sve na druženje i zvanično predstavljanje naše zbirke. Vaša i naša sigurnost i zdravlje su nam i pored trenutno stabilne epidemioloske situacije i dalje na prvom mjestu i zato ste pozvani da nas pratite online putem našeg Youtube kanala Vremenska kapsula djetinjstva danas  u 19.00 sati. Izuzetak su, svakako, autori naših crtica i priča kojima će sutra na dvije lokacije – u velikoj sali općine i u Domu kulture biti uručen itekekako zasluženi primjerak Kapsule.
Radujemo se i zahvaljujemo na svim lijepim riječima podrške koje ste nam dosad upućivali!” -ističe profesorica Nedžla Krnjić.