Užurbani radovi na Gradskoj sportskoj dvorani u Donjem Vakufu

Povoljne vremenske prilike pogoduju izvođenju radova na izgradnji Gradske sportske dvorane u Donjem Vakufu. Ovih dana vrši se ugradnja vanjske i unutarnje stolarije.

Radove izvodi firma “Kristal komerc “ d.o.o Konjic , izabrana kao najpovoljniji ponuđač u postupku javni nabavki provedenih u mjesecu novembru 2015. Godine. Ukupna vrijednost radova nabavke i ugradnje bravarije i stolarije  iznosi 49.999,99 KM. Završena je i  procedura javnih nabavki i odabira izvođača radova za ugradnju instalacija grijanja i ventilacije  u objektu Gradske sportske dvorane u Donjem Vakufu.

Nakon otvorenog postupka u kome je učestvovalo sedam ponuđača,  ugovor je potpisan s firmom “ ITC”  d.o.o  Zenica za ekonomski napovoljniju ponudu a po ponuđenoj cijeni od 197.232,63 KM sa PDV-om. Kako saznajemo Adisa Habiba, pomoćnika načelnika za prostorno uređenje, katastar I imovinsko – pravne poslove naredne sedmice započeti će radovi na ugradnji instalacija grijanja I ventilacije. Rok za izvođenje radova je 25 dana. U drugoj polini mjeseca februara uslijedit će raspisivanje javnih nabavki za ugradnju elektro instalacija, završne zidarske radove i polaganje estriha.

Facebook
Twitter
X
WhatsApp
Telegram
Email
Print