Uz ovaj fenomenalan trik ćete sve muhe istjerati van iz kuće

Ususret ljetu većina se ljudi veseli visokim temperaturama i sunčanim danima, no postoji napast koja nam taj doživljaj redovno kvare – muha.
 Kako u toplim danima prozore redovno ostavljamo otvorenima, one se rado zavlače i zuje po kući, posebno u kuhinji gdje ih privlači miris hrane.
No jedna je žena osmislila rješenje koje tjera muhe van iz kuhinje, a ubrzo su ga na Facebook stranici Hinch Army Cleaning Tips proglasili “genijalnim”, piše Heart.
Ono što trebate napraviti je napuniti plastičnu vrećicu s vodom i unutra staviti nekoliko sjajnih kovanica. Idealno je da prozirna vreća s vodom visi negdje u blizini prozora ili kojeg god već puta muhe koriste kako bi ušle u dom.
Uz post na Facebooku korisnica grupe je napisala: “Nevjerojatno, ljeti uvijek imam 5-6 muha koje lete po kuhinji, a otkako sam stavila vrećicu, nema ni jedne”.
Inspiraciju je pronašla u ovom videu s trikom, mada je sama u vodu dodala kovanice.
U čemu je štos? Naime, muhe ne vole vodu, zbog toga i sumanuto ulaze u naše domove pred kišu. Refleksija vode, kao i novčića, učinit će im naš prostor odbojnim, pa ako i u njega zalutaju, brzo će izaći.
Facebook
Twitter
X
WhatsApp
Telegram
Email
Print