Urnebesnu crnogorsku reklamu protiv koronavirusa vidjelo 100.000 ljudi

Promotivni video iz Crne gore koji ukazuje na važnost preventivnih mjera u borbi protiv korone postao je hit na društvenim mrežama.

Na snimci vidimo kako jedna crnogorska obitelj ruča za stolom ispred kuće, a baka s vizirom štrika pokraj njih.

Majka i kći govore ocu o kćerinom novom dečku, a majka ga pritom hvali: “Iz dobre kuće, baš fin momak, pravilno nosi masku, pere i dezinficira ruke.”

Nakon toga kći ocu pokazuje sliku mladića s maskom, a on komentira: “Zgodan je, ali nemoj da ti priđe bliže od dva metra.”

Na kraju reklame vidimo romantičnu večer u automobilu, a kad mladić skine masku i krene prema djevojci, ona ga pošprica dezinficijensom, a zatim se otkriva da u autu uopće nije ona, već njen prerušeni otac.

Promotivni video osvanuo je na YouTube kanalu The Books of Knjige, a navedeno je da je snimljen pod pokroviteljstvom Svjetske zdravstvene organizacije.

Video je u samo dva dana dobio preko 100 tisuća pregleda, a brzo se počeo širiti društvenim mrežama čiji su korisnici oduševljeni.

“Ovo mi je dan uljepšalo”, “Najbolja reklama ikad”, “Hahahahah, pa spržih se kavom”, “Meni je ovo genijalno. Reklama koje ćeš se sigurno sjetiti”, “Dugo ne vidjeh jaču reklamu, ne hit, hitčina”, bili su samo neki od komentara.

(Dnevnik.ba)

Facebook
Twitter
X
WhatsApp
Telegram
Email
Print