U petak izbor najboljih sportista SBK za 2015. godinu

13. po redu “Izbor najboljeg sportiste SBK za 2015. godinu” održat će se u Općini Donji Vakuf, u petak 26. februara 2016. s početkom u 19 sati, u organizaciji Sportskog saveza SBK/KSB i udruženih članica.

“Izbor najboljeg sportiste Kantona za 2015. godinu ” je jedinstvena prilika da se najboljim među najboljima oda priznanje za postignute rezultate u 2015. godinu. Iskreno se nadam da će i ovogodišnja manifestacija privući pozornost sportista i sportskih radnika koji svojim entuzijazmom idu naprijed penjući se na najviša postolja bez adekvatne podrške vladajućih struktura. Shodno tome kao i prethodnih godina Sportski savez SBK/KSB i njegove udružene članice odat će priznanje sportsitima, sportskim radnicima i drugima jer uspjehe moramo uvažavati i odavati priznaje za svaki postignuti rezultat, saopćeno je iz SS SBK.

Po peti puta posjetitelji portala hronika.ba imali su mogućnost da glasaju i izaberu najboljeg sportistu SBK. Glasanje je trajalo do 21. februara do tačno u ponoć, a najviše glasova osvojio je košarkaš donjevakufskog Proma Nedim Mustafica.

U konkurenciji su još bili Amina Kahrimanović (Judo klub Travnik), Dalila Ivković (Klub borilačkih sportova Iskra Bugojno), Kenan Karađuz (Nogometni klub Metalleghe BSI Jajce), Filip Stojak (Judo klub Vitez) i Ivan Guzina (Boks klub Novi Travnik).

Facebook
Twitter
X
WhatsApp
Telegram
Email
Print