Solomun u zagrljaju majke ovjekovječio trenutak ispred desetina hiljada ljudi u Sarajevu

Mladen Solomun, svjetska DJ zvijezda bh. porijekla, prije dvije noći napravio je nezapamćeni spektakl u samom centru Sarajeva, a društvenim mrežama i dalje kruže djelići atmosfere koju dijele njegovi fanovi.

Posljednju večer 28. Sarajevo Film Festivala obilježio je muzički spektakl DJ Solomuna koji je nastupio ispred Vječne vatre, napravivši tako fantastičnu atmosferu u kojoj je uživao veliki broj ljudi.

Njegov nastup obilježen specifičnim ritmovima muzike, vizuelnim laserskim efektima i vrhunskom energijom, nije pokvarila ni kiša koja je pala u jednom trenutku. Među brojnim objavama koje su obilježile ovu noć, tu je i jedna koja je izazvala posebne emocije.

Solomunu se na njegovom nastupu u Sarajevu pridružila i njegova majka (Foto: Instagram)
Solomunu se na njegovom nastupu u Sarajevu pridružila i njegova majka (Foto: Instagram)

Naime, Solomunu se u večeri s petka na subotu pridružila i njegova majka, a tom prilikom zagrljeni su ovjekovječili zajednički trenutak dok im se iza leđa pružao pogled na ostatak grada preplavljen ljudima.

Upravo sa istog balkona, javio se i šef delegacije Evropske unije u Bosni i Hercegovini Johann Sattler, ali i gradonačelnica Sarajeva Benjamina Karić. Oboje nisu skrivali koliko su oduševljeni nastupom Solomuna.

Solomun je, podsjetimo, rođeni Travničanin, no odrastao je u Njemačkoj gdje se odselio sa roditeljima. Dobitnik je brojnih vrijednih nagrada, te tako uživa u tituli jedne od svjetskih zvijezda.

Ovo je njegov peti nastup u Sarajevu, a nema sumnje da je svim građanima i posjetiteljima priredio noć vrijednu pamćenja, dok je naš grad zablistao u svom punom sjaju.

Izvor: Klix.ba

Facebook
Twitter
X
WhatsApp
Telegram
Email
Print