Seida Atić – Hadžibegović treba našu pomoć

Seida Atić – Hadžibegović jučer se oglasila na svom facebook profilu, ističući i potencirajući svoju nesebičnu borbu protiv bolesti za svoj život. Objavu prenosimo u cjelosti:
Moram se suočiti sa novom borbom i novim izazovima, za svoju djecu.
Dragi moji svi, osjećam potrebu da vas prvenstveno obavijestim o mom stanju a i novom molbom.
Početkom marta sam pokrenula apel za moje liječenje i terapiju u Njemačkoj. Odazvali ste se u ogromnom broju koji nikada nisam očekivala i uvijek ću vam biti zahvalna.
Terapije zahvaljujući vaše pomoći sam primila. U međuvremenu mi je određena nova terapija koja je mnogo skuplja: Antitijela & Kemoterapija.
Ja sam primila tri ciklusa, ali velika novčana sredstva za terapije su potrebne.
Uz sve izazove imala sam u međuvremenu moždani udar. Sva sreća je što sam na vrijeme stigla u bolnicu, i brzo je se odradila operacija mozga da danas nemam paralizu i slično. Nakon toga sam imala i jaku upalu i početak Sepse, odlasci u bolnicu, pregledi, … Sve to su dodatni troškovi.
Sve to znači za mene jako velike nove zdravstvene izazove ali i dodatne ogromne a i neplanske troškove (terapija + hitna operacija mozga, ležanje u bolnici, u bolnici radi početka Sepse, stalni nalazi, kontrole itd.). Ciklus 8 terapija bez operacije i komplikacija koje sam imala iznosi € 76.000.
Ja nemam vremena da čekam … Zato pokrećem novi apel i pozivam vas samnom u novu borbu sa mnom.
Za Vaše učešće u mojoj borbi vas pozivam svim srcem i zahvalnosti … Ko želi da učestvuje može prebaciti svoju pomoć na sljedeći način:
Uplate unutar BiH
Žiro račun:
BA3389002560588259
Svrha uplate: uplata za liječenje
Primalac: Seida Hadzibegovic
PayPal: atic_seida@yahoo.com
Devizni račun:
UniCredit Bank
IBAN: BA393384002854109442
SWIFT: UNCRBA22
Svrha uplate: 40108464111 uplata za liječenje
Primalac: Seida Hadzibegovic
Vrbanja bb, 70230 Bugojno
Hvala vam puno!
Vaša Seida!
Facebook
Twitter
X
WhatsApp
Telegram
Email
Print