Sara Morić TOP FOTOMODEL Donjeg Vakufa

U organizaciji Fashion M-a i direkcije Fotomodela BiH održano je 5. predtakmičenje za Izbor Fotomodela FBIH.     Ovo je druga sezona ovog zanimljivog show programa koji ima za cilj pronalazak komercijalnih lica za poslove modelinga,reklama,muzičkih spotova itd.

Direkcija kroz pripreme radila je na obuci mladih djevojaka kroz radionice javnog nastupa,pravilnog držanja,rada pred kamerama i ostalih segmenata potrebnih za scenu.Slogan projekta je „BRENDIRAJ SE I PLASIRAJ“ te u skladu s tim organizator daje šansu mladim damama iz malih sredina da postanu dijelom javne scene BiH i regiona.

Na petom predtakmičenju predstavilo se 8 djevojaka iz Donjeg Vakufa koje su se takmičile  za plasman i titulu za učešće na federalnom nivou takmičenja

Pet prvoplasiranih steklo je pravo učešća na federalnom takmičenju a tome će prethoditi izrada book-a,pripreme i učešće na njihovoj prvoj reviji u Bugojnu.Na dalje takmičenje se plasirale su se:

  • Adna Hrnjić titula FOTOMODEL FACEBOOKA,
  • Velida Kurtović titula FOTOMODEL FASHION M,
  • Seada Jusufija titula II PRATILJE FOTOMODELA,
  • Aldijana Čurić titula I PRATILJE FOTOMODELA i
  • pobjednica večeri prelijepa Sara Morić TOP FOTOMODEL GRADA DONJEG VAKUFA.
  • Trenutno je u toku priprema relalizacije,obuke učesnica za federalno takmičenje te priprema izrade promotivnih fotografija te učešće na modnoj reviji.Direkcija će povesti računa o fizičkom i mentalnom stanju učesnica kroz pripreme koje slijede u narednom periodu.

Generalni pokrovitelj show-a je bio Motel Otoka,za frizure učesnica pobrinuo se frizerski salon „Dalila“,za ,make up pobrinula se Sara Dervišević.Zahvaljujemo se Zlatarnoj „Jasmin“ na prelijepim poklonima.

 

 

 

Facebook
Twitter
X
WhatsApp
Telegram
Email
Print