Romantična prosidba iznad Ramskog jezera: Par iz Švicarske spojila ljubav prema ljepotama BiH

Priča o ljubavi koja spaja srca iz različitih krajeva i kultura uvijek iznova osvaja pažnju, a upravo takva priča odigrala se prelijepoj Rami.

Martina i Ivan, mladi par rođen u Švicarskoj, ali s dubokim korijenima u Bosni i Hercegovini, vjerili su se upravo uz Ramsko jezero.

Par se upoznao prije dvije i pol godine, a njihova veza je od početka bila obilježena dubokom povezanošću sa svojom domovinom. Oboje porijeklom iz BiH, Martina porijeklom iz Konjica i Dervente, dok je Ivan povezan s Širokim Brijegom i Brčkom, često su se upuštali u istraživanje ljepota njihove zemlje, putujući kroz razne dijelove BiH.

U jednom od tih istraživanja, slučajno su otkrili Prozor-Ramu, predivno područje koje je osvojilo njihova srca. Posebno su se očarali Ramskim jezerom, kojeg su smatrali darom prirode, te Vidikovcem na Zahumu, poznatom po spektakularnom panoramskom pogledu na okolne planine i jezero.

Ivan je odlučio da će baš ovo magično mjesto biti mjesto na kojem će zaprositi Martinu. Uz pomoć dvije Marije i Mislava, organizirao je nezaboravnu prosidbu na vidikovcu.

Sve je počelo na splavu Jeličić uz zvuke romantičnih pjesama i plivanje na jezeru, a nastavilo se u restoranu Ramsko Jezero. Vrhunac večeri bio je na vidikovcu na Zahumu, gdje je Ivan pred Martinu kleknuo i postavio pitanje na koje je već znao odgovor.

Nakon truda i neopisivog pogleda koji je vidikovac pružao, Martina je rekla “Da”. Njezin osmijeh i suze sreće bile su dovoljan znak koliko je ova prosidba značila za oboje.

“Bilo je to nevjerojatno iskustvo. Osjećala sam se kao da sam na vrhu svijeta i doslovno i emotivno. Ivan je premašio sva moja očekivanja”, rekla je Martina, piše Rama-Prozor.Info.

klix.ba

Facebook
Twitter
X
WhatsApp
Telegram
Email
Print