RK Donji Vakuf dobio vrijednu donaciju

0
203

Adriatic Osiguranje d.d., Podružnica Zenica, Poslovnica Donji Vakuf je donjovakufskim rukometašima uručila vrijednu donaciju u vidu novih dresova za prvi tim.

Iz kluba su se srdačno zahvalili ovoj kompaniji na ovoj donaciji. RK Donji Vakuf je prije nekih desetak dana započeo pripreme za novu sezonu u kojoj i dalje okosnicu čine igrači koji su stasali u vlastatitom pogonu.

24. jula, pred početak nove sezone, u motelu Otoka je održano zasjedanje skupštine donjovakufskog rukometnog kluba kojoj su prisustvovali rukovodeći ljudi kluba, članovi upravnog odbora i stručnog štaba, igrači i nekoliko gostiju.

Članovima je podnesem izvještaj o radu u proteklom periodu i financijski izvještaj, te je predstavljen plan djelovanja za naredni period. Također, izvršen je izbor radnih tijela za naredni četverogodišnji period. Akcenat je stavljen na pojačan rad sa omladinskim selekcijama i njihovo omasovljenje kao i osiguranje financijskih, trenažnih i drugih preduslova za što bolji rezultat seniorske selekcije.