Prvak tvrdog đira i FM JAM ekipa u Donjem Vakufu

0
103

Poznata imena regionalne hip hop scene, Krešo Bengalka i DJ Vrh iz Splita te Frenkie, Kontra i Indigo iz Tuzle i Sarajeva, nastupit će na koncertu “RAP NIGHT 2K18” koji se u petak , 27. aprila održava u Domu kulture u Donjem Vakufu.

Donji Vakuf je oduvijek bio grad u kojem su se održavale dobre fešte. U posljednjih nekoliko godina, situacija je bila dosta drukčija. Odlučile smo da to promijenimo, i evo, uspjele smo. Na našu inicijativu, a uz punu podršku općinskog načelnika Huse Sušića, uspjele smo organizirati događaj koji će prvi put spojiti ova imena na vrhunskom rap spektaklu u srcu Srednje Bosne, istaknule su organizatorice Irma Helja i Majda Zahirović iz Donjeg Vakufa.

Ulaznice po cijeni od 10 KM još uvijek se mogu se kupiti u prostorijama Doma kulture, Caffe Camel  NO1 i Caffe&pizzerija Galerija u Donjem Vakufu.

-S obzirom na to da se koncert održava u donjovakufskom Domu kulture, broj ulaznica je ograničen, a sve posjetitelje očekuje spektakl. Nevjerovatno je kojom brzinom se proširila vijest o ovom događaju, ulaznice su gotovo rasprodane prvu sedmicu. Svakako ostalo je još dovoljno za posjetitelje koji će doći taj dan koncerta, istaknule su.

Vijest o ovom događaju proširila se do Travnika, Jajca, Viteza, Zenice, Sarajeva pa čak i susjedne Hrvatske. Kako kažu organizatori, očekuju posjetitelje iz svih dijelova BiH ali i iz Hrvatske.

Mladi Donjovakufljanin Adnan Tutkur, poznatiji pod pseudonimom Addlow, zagrijavat će atmosferu u Domu kulture od 19 sati.

Sve dodatne informacije moguće je dobiti na facebook stranici „RAP NIGHT 2K18“.

Pokrovitelj koncerta je Općina Donji Vakuf i URVI Donji Vakuf. Medijski pokrovitelji su Radio Donji Vakuf i informativni portal Novum.ba