Promocija Srednje Bosne na društvenim mrežama domaćih i stranih influencera i blogera!

Uz ključne aktivnosti promocije sa naglaskom na odnose s javnošću u proteklom periodu, aktivnosti promocije Turističke zajednice SBK/KSB usmjeravaju se i na angažman influencera i blogera koji će putem društvenih mreža promovirati naše turističke lokalitete, proizvode, razne atrakcije, avanturističke oblike turizma, gastronomiju, ruralne destinacije…
U okviru projekta WeBalkans The EU Regional Communication Programme for the Western Balkans angažirani su blogeri i influenceri iz europskih zemalja koji će Travnik i Jajce predstaviti na vlastitim kanalima promocije.
Uz pomoć naših suradnika, biramo najljepše lokacije, događaje i zanimljivosti u srednjoj Bosni i predstavljamo ih kroz prekrasne fotografije i priče na društvenim mrežama. Tako želimo pokazati svima kako je ova regija puna neotkrivenih ljepota i bogate kulture, koju treba istražiti.
Naš cilj je u narednom periodu predstaviti ovaj prekrasan dio Bosne i Hercegovine široj publici kroz objave i priče poznatih blogera i influencera na društvenim mrežama.
U tom smislu, već su se realizirale najljepše priče na turističkim tržištima Slovačke, Poljske, Hrvatske, Saudijske Arabije, Mađarske, SAD…
izvor: fb/ SrednjaBosna.ba
Facebook
Twitter
X
WhatsApp
Telegram
Email
Print