Promocija knjige “Abeceda uspjeha i dobrog života & tajne i vrline uspješnih”, autora Kemala Balihodžića u Donjem Vakufu

0
148

U ponedjeljak, 5. septembra 2022. godine od 19 sati u Maloj sali Doma Kulture u Donjem Vakufu, u sklopu obilježavanja Dana općine Donji Vakuf, bit će upriličena promocija knjige ” Abeceda uspjeha i dobrog života & tajne i vrline uspješnih”, autora Kemala Balihodžića.

Knjiga predstavlja  svoju veličinu u kojoj je prikazana tajna uspješnih, 54 ispričane životne priče bosanskohercegovačkih građana koji govore o ljubavi i strasti o onome u čemu želimo da uspjemo, a uspjeh i jeste, u konačnici, postići željeno.

Pomenuta knjiga Kemala Balihodžića, odiše plemenitošću, iskrenim porukama punim pozitivne energije, otkriva dosta toga što će mnogima pomoći da lakše ostvare svoje ciljeve i želje na putu koji se zove uspjeh i dobar život.

Promociju knjige Abeceda uspjeha i dobrog života & tajne i vrline uspješnih”, autora Kemala Balihodžića, organizuje JU Centar zakulturu,informisanje i sport Donji Vakuf , Općina Donji Vakuf , uz podršku Ministarstva obrazovanja, nauke, kulture, mladih i sporta SBK.