Priveden osumnjičeni za učešće u ubistvu porodice Đokić

0
72

Vulin je naglasio da je pronađena i značajna količina novca koja je pripadala ubijenoj porodici, a u prostorijama, odnosno na imanju koje je koristio osumnjičeni, pronađeni su još neki predmeti koji su, “bez svake sumnje, bili dio ovog strašnog i monstruoznog ubistva”

Srbijanska policija uhapsila je osumnjičenog za ubistvo porodice Đokić. O privođenju je izjavu dao srbijanski ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin.

 Ubistvo porodice Đokić je uznemirilo čitavu Srbiju. Izvedeno je na profesionalan, strpljiv, metodičan način i očigledno je dugo pripremano. Zahvaljujući upornom i samopredanom radu pripadnika Policijske uprave za grad Niš, pripadnika Policijske uprave za grad Beograd, posebno njegovog 3. Odjela, kao i Uprave kriminalističke policije, zatim Osnovnog javnog tužilaštva u Aleksincu i Višeg javnog tužilaštva u Nišu, uspjeli smo doći do jedne osobe za koju osnovano sumnjamo da je sudjelovao u monstruoznom ubistvu porodice Đokić – izjavio je Vulin.

Vulin je naglasio da je pronađena i značajna količina novca koja je pripadala ubijenoj porodici, a u prostorijama, odnosno na imanju koje je koristio osumnjičeni, pronađeni su još neki predmeti koji su, “bez svake sumnje, bili dio ovog strašnog i monstruoznog ubistva”, navodi se u saopćenju MUP-a Srbije.

Osumnjičeni je priveden i po nalogu Višeg javnog tužiteljstva u Nišu određeno mu je zadržavanje do 48 sati zbog sumnje da je učestvovao u počinjenju krivičnog djela teškog ubistva.

 

(DEPO PORTAL/dg)