Podržimo Ednu Zekotić iz Gornjeg Vakufa-Uskoplja, finalisticu izbora Miss BiH za Miss svijeta

0
845

Finalistice izbora Miss BiH za Miss svijeta 2018. Nakon Sarajeva, nastavile su svoje pripreme na Šibenskoj rivijeri. Dvadeset ljepotica iz  BiH stiglo je u prekrasan grad Vodice, a domaćin ovogodišnjih priprema je hotel Imperial u kojem se najljepše djevojke BiH pripremaju za veliko finale.

Među najljepšim djevojkama nalazi se i devetnaestogodišnja Edna Zekotić iz GornjegVakufa – Uskoplje.Rođena je u Bugojnu, a završila Srednju medicinsku školu u Zenici. Deset godina treniralaje karate, te osvajala mnogobrojne medalje na međunarodnim takmičenjima. Govori engleski jezik.

Kao i prethodnih, i ove godine kompanija Deichmann je oficijelni sponzor obuće kandidatkinja izbora Miss BiH za Miss svijeta 2018.

Deichmann i ove godine bira svoju Miss. Učestvuj i ti!

U periodu od 17.09. – 07.10.2018. godine možete lajkati jednu od takmičarskih fotografija, te ukoliko želite podržati Ednu Zekotić, lajkaj te njenu fotografiju na linku:

DEICHMANN BIRA SVOJU MISS BiH 2018

Koja djevojka će od 20 najljepših finalistica preuzeti krunu najljepše  djevojke u BiH 2018. Saznat će se 30. Septembra na izboru Miss BiH za Miss svijeta u Tuzli , sa početkom u 21h uz direktan prenos na FTV.