Pismo zahvalnosti d.o.o. “Servistrans” poslovnim partnerima, korisnicima usluga i suradnicima na ukazanom povjerenju

0
377

Dragi poslovni partneri,

”Servistrans” d.o.o zahvaljuje svim poslovnim partnerima, korisnicima, naših usluga i suradnicima na ukazanom povjerenju i suradnji tokom ove i prethodnih godina, kroz koje smo imali prilike surađivati. Zajedno smo realizirali različite programe koji su obastrano bili uspješni.

Najveća zahvala i potvrda našeg kvalitetnog rada je Vaše kontinuirano povjerenje, preporuke i različiti programi pružanja naših usluga prevoza koje smo zajedno provodili i provodimo.                   U prethodnim kao i u ovoj godini radujemo se da ćemo nastaviti razvijati dosadašnju uspješnu suradnju, kao i novim prilikama koje su već pred nama.

Ove godine krećemo sa ljetnom sezonom jednodnevnih izleta u Makarsku. Naša prva vožnja počinje 06.07.2019.godine. Polazak iz Donjeg Vakufa je u 04.45 minuta ispred hotela Vrbas, sa autobuske stanice, a u 05.00 sati sa Proming pumpe Bugojno. Mi Vas pozivamo na gratis vožnju za Vaša 2 uposlena radnika na gore navedeni datum. Zbog organizacije molim Vas da nam dostavite imena i prezimena Vaša 2 uposlena radnika do 28.06.2019.godine.

 

S poštovanjem!