PARALLEL dobio prvog sponzora: Tehnograd company srebrni sponzor Prijateljskog takmičenja Specijalne olimpijade „PARALLEL“

U aprilu ove godine, Tuzla će biti domaćin Prijateljskog takmičenja Specijalne olimpijade „PARALLEL“. Studentsko vijeće Medicinskog fakulteta „MEDICUS“ užurbano radi na organizaciji pete jubilarne manifestacije kako bi istu u aprilu dočekali i realizovali na najvećem mogućem nivou.

„Već tri mjeseca radimo na pripremi projekta. Želimo napraviti mini olimpijadu u Tuzli i da to liči na jedno veliko takmičenje i jednu veliku manifestaciju koja će biti ponos svima. Napravit ćemo sigurno takav ugođaj našim takmičarima. Ne štedimo se, maksimalno se dajemo, a to već polahko prepoznaju i drugi“, na početku razgovora je izjavila koordinatorica projekta Selma Aličić.

Prošle sedmice SV „MEDICUS“ je potpisalo i prvi sponzorski ugovor. Srebrno pokroviteljstvo, odnosno desetku iz drugarstva je dobila firma Tehnograd company.

„Ove godine smo se odlučili za drugačiji pristup svim našim sponzorima i partnerima. Nudimo im zaista dobre pakete i mogućnost da razgovaramo o nekim dodatnim mogućnostima promocije nekog brenda za tačno određen iznos. Firma Tehnograd company je jedna od rijetkih koja je od prvog dana uz nas, pa evo sve do danas. Na obostrano zadovoljstvo, dogovoreno je srebrno sponzorstvo sa njima i nadamo se da će i naš trud, ali i mogućnost za dobru promociju prepoznati i drugi“, izjavila je predsjednica Studentskog vijeća „MEDICUS“, Alisa Dedić.

Implementacija projekta se očekuje u aprilu, od 20. do 23. Sastoji se iz više dijelova koji će se realizovati, a sama manifestacija je dobila veliku podršku istaknutih ličnosti.

„Ovo nije samo sportska manifestacija. Pripremamo bogat sadržaj. U sklopu iste imamo kreativne radionice, zabave, forum za roditelje osoba sa poteškoćama, healty programi na kraju treninge i sportska takmičenja. Zaista, podršku dobijamo sa svih strana. PARALLEL polahko prerasta u brend“, za kraj dodala je koordinatorica.

Facebook
Twitter
X
WhatsApp
Telegram
Email
Print