Ovdje počiva Balašević: Cvijeće i poruke mu ostavljaju u suzama

0
85

Olivera je na sprovodu u suzama stajala uz kćeri Jelenu, Jovanu i sin Aleksa. Nakon ispraćaja, Đoletovi obožavatelji pristizali su na groblje da se oproste od voljenog kantautora…

Iako se govorilo kako će sprovod biti u ponedjeljak, legendarni kantautor Đorđe Balašević pokopan je u velikoj tajnosti u nedjelju nešto prije 13 sati na Gradskom groblju u Novom Sadu. Obitelj je odlučila ispraćaj obaviti u najužem krugu obitelji. Nije bio ni svećenik, piše Kurir.rs.

– To je bila želja. Obitelj je to osmislila da bi izbjegli puno ljudi, gužve i pompu. Minimalno bi cijeli Novi Sad došao – javlja nam izvor iz grada panonskog mornara.

Tijelo su iz kapele ispratili tamburaši s pjesmom ‘Aco braco’, a zatim su nastavili s ‘Malom riđom’, dok su na samom grobnom mjestu odsvirali ‘Oliveru’ koju je posvetio voljenoj supruzi. Olivera je u suzama stajala uz kćeri JelenuJovanu i sin Aleksa.
24sata

Osim gradonačelnika Novog Sada Miloša Vučevića, na sprovodu je bio i gradonačelnik Ljubljane Zoran Janković. Obitelj Balašević je jedno vrijeme i živjela u Sloveniji.

POGLEDAJTE VIDEO:

Nakon sprovoda, Đoletovi obožavatelji su u suzama ostavljali emotivne poruke, cvijeće i svijeće na grobu, a na jednoj je kratko pisalo: ‘Hvala Đole’ uz srce.

24sata

Srpski mediji prenose da prema želji obitelji, komemoracija neće biti.

24sata

Balašević je preminuo u petak u Novom Sadu u 68. godini. Imao je, kako pišu srpski mediji, korona virus i bio je u lošem stanju.

24sata

24sata

24sata