Otkazuje se Travnik Summer Fest: Koncerti Bombaj štampe i Van Gogha čekat će bolje dane

0
16

Treće izdanje Travnik Summer Festa neće se održati ove godine kako je planirano zbog opasnosti od širenja koronavirusa i u skladu s preporukama i mjerama nadležnih institucija.

Koncert Bombaj štampe zakazan je za 15.07. I grupe Van Gogh koji se trebao održati 09.08.su otkazani i čekat će neke bolje dane, poručuju nam organizatori ove manifestacije koja se održava na Tvrđavi Stari grad u Travniku.

“Želimo Vam zahvaliti na strpljenju i podršci, istražili smo sve opcije, ali u vremenu pandemije sigurnost i zdravlje svih posjetitelja i izvođača su na prvom mjestu. Vjerujemo kako ova situacija nikom nije jednostavna, i da se svi pomalo osjećamo razočarano, ali važno je zadržati pozitivno razmišljanje i vjerovati kako ćemo ponovno uživati na Travnik Summer Festu. Samo zajedno možemo pobijediti pandemiju, slijedimo preporuke, poštujmo mjere, a mi ćemo svu energiju i resurse uložiti u organizaciju Travnik Summer Festa 2021., koji će zasigurno biti festival za pamćenje” kazao  je Ivica Dzambas organizator TSF.

izvor: centralna.ba