OO SDP Donji Vakuf / Ugodna i lijepa atmosfera na Tradicionalnom novogodišnjem druženju

0
578

 

U nedjelju, 19. januara, u donjovakufskom Domu kulture održano je tradicionalno godišnje druženje članova i simpatizera SDP-a.
Pored oko 250 Donjovakufljana, ovoj zabavi prisustvovali su i naši drugarice i drugovi iz Bugojna i Travnika, a naše zabave nikad ne propuštaju ni potpredsjednik SDP BiH Zukan Helez, predsjednik SDP SBK Nijaz Helez, kao i naša draga Travničanka, potpredsjednica Skupštine SBK i delegatkinja u Domu naroda FBiH Ljubinka Atanasijević.

Na samom početku prisutne je pozdravio predsjednik donjovakufskog SDP-a Senad Selimović zaželivši im lijepu zabavu i sve najbolje u Novoj godini, u kojoj nas sve očekuju lokalni izbori na kojima, čvrsto u to vjerujemo, SDP postaje pobjednik u Donjem Vakufu.
U nastavku večeri gosti su imali priliku da se počaste pićem i raznoraznim slanim i slatkim jelima, koja su pripremile vrijedne članice našeg Foruma žena. Odličan ugođaj napravili su naši muzičari: Rijad Rahmanović i Yu box bend, kao i specijalni gost Ahmed Orahovčić, a pred sami kraj, na opće oduševljenje, mikrofon je uzeo i legendarni sevdalija s Vrbasa, naš Moše Velić.
Ako se po jutru dan poznaje, onda će, sudeći po ovom događaju, 2020. godina biti dobra godina za SDP i za kompletan Donji Vakuf.

Izvor: FB Stranica OO SDP BiH Donji Vakuf