OK “AS” na Festivalu odbojke “Gornji Vakuf – Uskoplje 2022.”

OK “AS” Donji Vakuf u srijedu gostovao je na Festivalu odbojke “Gornji Vakuf – Uskoplje 2022.” U veoma jakoj konkurenciji naše pionirke su osvojile četvrto mjesto , a  Neira Gekić  proglašena je za  bila naboljeg libera na turniru
” Većina naših pretpionirki je igralo za pionire , gdje nakon tri teške utakmice nisu imale snage da i naredne tri utakmice za svoju kategoriju odigraju na najbolji način te su izgubile tri utakmice.Ono što nas raduje da su naše djevojčice ostavljale posljednji atom snage te su se borile za svaku loptu. Sve naše djevojčice su dobile priliku da igraju i osjete atmosferu samog turnira . Ovim putem se zahvaljujemo svim našim djevojčicama na odličnoj igri i svom trudu koje su pokazale, želimo im što više treninga i dobrih utakmica .
Zahvaljujemo se treneru Dejanu Rajiću na pozivu za turnir, koji je bio super organizovan gdje su ljubitelji odbojke i sporta stvarno mogli uživati.
Već sutra  pionirsku selekciju OK”AS”  očekuje final four koji se igra u Donjem Vakufu u Sportskoj dvorani u Donjem Vakuf, te ovim putem pozivamo sve ljubitelje sporta da dođu i podrže naše djevočice.
izvor: fb / OK”AS” Donji Vakuf
Facebook
Twitter
X
WhatsApp
Telegram
Email
Print