Održan sastanak Organizacionog odbora “Izbor sportiste godine Donjeg Vakufa za 2017. godinu”

0
155
OrgodborIzborsportsite

Danas je u kabinetu načelnika općine Donji Vakuf održan sastanak Organizacionog odbora „Izbor sportiste godine Donjeg Vakufa za 2017. godinu“. Sastanku su pored načelnika općine Huse Sušića prisustvovali Mulo Hadžić, Kemal Ćolak, Akif Verem, Naser Rujanac, Kenan Hrvačić i Sead Cerić.

Nakon održanog sastanka izjavu za Radio Donji Vakuf dao je Sead Cerić sekretar Sportskog saveza općine Donji Vakuf.

„Održan je sastanak Organizacionog odbora „Izbor sportiste godine Donjeg Vakufa za 2017. godinu“. Organizacioni odbor je kao i svake godine završna instanca, tijelo koje daje svoje mišljenje, prijedloge i sugestije na prijedloge Sportskog saveza općine Donji Vakuf. Ove godine Organizacioni odbor predložio je jednu inovativnu ideju, da se pored sportiste i sportske ekipe u individualnoj selekciji uvrsti i sljedeća kategorizacija:  sportista godine iz kolektivnih sportova i sportska ekipa iz kolektivnih sportova.

Tako da ćemo ove godine imati dvije nominacije više. Potvrđen je datum „Izbor sportiste godine općine Donji Vakuf“. Ova sportska manifestacija održat ce se u sali Doma kulture Donji Vakuf, 02.02.2018. godine sa početkom u 19:00 sati.

Pokrovitelj kao i svake godine je općina Donji Vakuf a tehnički organizatori su Sportski savez općine Donji Vakuf i JU Centar za kulturu, informisanje i sport Donji Vakuf“.

OrgodborIzborsportiste2