Odigran tradicionalni malonogometni turnir u Doganovcima

Jučer je Doganovcima povodom Dana općine Donji Vakuf odigran tradicionalni malonogometni turnir. Učešće je uzelo čak 19 ekipa, a na kraju je pobjedu slavila ekipa caffe Trend koja je u finalu bila bolja od ekipe „Završni radovi A²“. Treće mjesto je osvojila ekipa caffe Dolina Vukova.

Organizator je obezbijedio i novčane nagrade za najbolje, pa je tako pored pehara, pobjednička ekipa osvojila 700 KM, poraženi finalist 300 KM, a trećeplasirana ekipa 150 KM.

Za najboljeg igrača turnira proglašen je Junuzović Samir iz pobjedničke ekipe.

Članovi savjeta Mjesne zajednice Torlakovac iskoristili su ovu priliku da se zahvale svojim komšijama koji su dali svoj doprinos u rekonstrukciji džamije u Doganovcima. Tako su zahvalnice dobili, Alkić Semin, Terzić Bahrudin-Buco i Terzić Fahrija.

Predstavnici MZ Torkakovac-podružnica Doganovci su se posebno zahvalili predsjedniku MZ Torlakovac Vahidinu Purivatri zbog odlične saradnje i pomoći u realizaciji brojnih projekata u ovom naselju.

Zbog nesebične pomoći pri realizaciji infrastrukturnih projekata na području ove podružnice, posebne zahvalnice su dobili načelnik Općine Donji Vakuf Huso Sušić, Hodžić Muhamed, Predsjedavajući općinskog vijeća Donji Vakuf i Vildan Hajić direktor ŠPD “Srednjobosanske šume”.

Facebook
Twitter
X
WhatsApp
Telegram
Email
Print