Odbojkašice Nerja Dervišić i Neira Gekić na kampu u Ajdinovićima

 

Naše djevojčice Nejra Dervišić i Neira Gekić su sa svojim trenerom Omarom proveli divna četiri dana na Football Zajedno Kampu koji se održavao u Ajdinovicima. Također naš trener Omar je bio jedan od trenera na kampu.
Na kampu su bile razne igrice/metode kroz koje su učesnici prošli od samih igara za upoznavanje , pa do ostalih raznih igara/metoda do sportskih aktivnosti kao što su ( odbojka , košarka , fudbal , itd …) Također u slobodno vrijeme su se mogli koristiti razne pogodnosti kao što je bazen , igranje bilijara i ostalo.
Pored nas tu je bilo trenera i djece iz raznih gradova BiH ( Ključ, Novi Travnik, Sarajevo , Prnjavor , Olovo , Bihać ) kao i iz drugih država – Crna Gora i Austrija . Jedna zaista divna uspomena svim učesnicima i trenerima na ovaj jako lijep kamp.
Prijateljstva koja su stečena na ovom kampu trajat će čitav život.
Vidimo da kroz sport bez obzira koji to bio imamo već šanse za putovanja i upoznavanje drugih i drugačiji, ovaj put su putovale Nejra i Neira , a možda drugi put možete biti baš vi , zato redovno trenirajte i slušajte svoje trenere jer je to pravi put do uspjeha.
Izvor: Odbojkaši klub AS
 
 
Facebook
Twitter
X
WhatsApp
Telegram
Email
Print