Obavještenje iz Prve osnovne škole Donji Vakuf

0
938

Poštovani roditelji, dragi učenici, cijenjene kolege iz struke!

Obzirom da se nalazimo u ovoj nimalo jednostavnoj situaciji za sve nas, imamo potrebu da vam se obratimo kratkim dopisom i da vam poželimo svako dobro. Prevazići ćemo uz Božiju pomoć, uzajamnu saradnju i odgovornost i ovo stanje. Apelujemo da se pridržavate uputa struke, Kriznog štaba i čuvate sebe i svoje najmilije.

Nastavni procesi u našoj školi se odvijaju od skoro prvog dana izolacije i obustave nastave, a putem viber grupa koje smo oformili sa roditeljima za razrednu nastavu i direktnim kontaktom sa učenicima za predmetnu nastavu.

Nastavno osoblje iznalazi najbolje i najjednostavnije načine da ostane u kontaktu sa učenicima po pitanju gradiva, a u toku su pripreme Google učionica za predmete matematika, bosanski i strani jezici, informatika kao i fizika.

Zahvaljujemo se roditeljima na ažurnosti i spremnosti da isprate nastavne sadržaje sa svojom djecom. Ponosni smo također i na odzive učenika za ovaj vid nastave.

Napominjemo da smo na raspolaganju za sve informacije našim učenicima i roditeljima, svaki dan. A stranke su u mogućnosti kontaktirati sekretara škole ukoliko se javi potreba.

Srdačan pozdrav, ostajte nam dobro i da se uskoro sretnemo u učionicama.

Kontakti:

Sekretarica skole:062-216/753

Direktorica skole:061-240/504

Pomocnik direktorice: 062-727/615

e – mail: prvaosdonjivakuf@ hotmail.com

 

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here