Novogodišnja čestitka općinkog načelnika, Huse Sušića

0
120
Huso Susicccccc

 

Načelnik općine Donji Vakuf Huso Sušić uputio je čestitku građanima općine Donji Vakuf, ali i svim Donjovakufljanima širom zemlje i svijeta povom Nove 2019.godine, „Dok ispraćamo tekuću, i iščekujemo novu 2019.godinu, želim da se lično zahvalim svima vama koji ste na bilo koji način doprinijeli poboljšanju kvalitetnijeg života u našoj općini.

U novoj godini želim da nas sve prati dobro zdravlje i mir, veselje i blagostanje, sa puno više međusobnog poštovanja i uvažavanja. Da se zajednički radujemo našim uspjesima, ali i da hrabrimo jedni druge u teškim trenucima. U 2018.godini uspjeli smo uraditi nekoliko važnih i velikih projekata koji su doprinijeli poboljšanju stanja u našem gradu.

Zajedničkim naporima nastojat ćemo da u nastupajućoj 2019. godini našu lokalnu zajednicu učinimo još prosperitetnijom, uspješnijom i boljim mjestom življenja i rada za sve naše građane. U nadi i vjeri da će 2019. biti godina novih i još boljih rješenja, svim građanima Donjeg Vakufa u ime svojih saradnika i u lično ime, želim sretnu i uspješnu 2019. godinu, uz želju za dobro zdravlje, ličnu, porodičnu sreću i uspjeh. Sretan vam Nova 2019.godina!“

Općinski načelnik

Huso Sušić