Nove trenerke za seniore i juniore FK „Radnik“ Donji Vakuf

0
263

Uprava FK Radnik Donji Vakuf, svakodnevno svoje aktivnosti usmjerava na pripremama svih selekcija za sportska takmičenja u svojim ligama. U cilju stvaranja što boljeg ambijenta, uslova,a samim tim i boljih sportskih rezultata, uprava Radnika podijelila nove trenerke, seniorima i juniorima,a u narednom periodu nove trenerke, dobit će i mlađe selekcije.

Danas  počinje takmičenje u okviru Omladinske lige Federacije, Nogometnog saveza BiH. Kadeti i juniori Radnika, ove subote ugostit će selekcije NK „Travnik“ iz Travnika. Na Gradskom stadionu u Donjem Vakufu od 11,00 sati svoj susret odigrat će kadeti, dok juniori igraju od 13,00 sati.

Zbog teških vremenskih uslova, obilnog snijega i poplavljenih terena na prostoru Unsko-sanskog kantona, komesar takmičenja odgodio je odigravanje 14. kola druge lige Federacije BiH, grupa Zapad, u kojoj se takmiče i fudbaleri Radnika.

Naime, prema ranijem rasporedu nastavak prvenstva trebao je početi ovog vikenda. Međutim, zbog loših vremenskih uslova proljetni dio prvenstva je odgođen. Novi raspored takmičenja bit će blagovremeno objavljen.

Uprava FK Radnik Donji Vakuf,želi sreću i dobru igru,svim selekcijama Radnika.