Nakon 4 poraza, MRK”Sloga” sinoć slavila protiv “Gračanice”

Sinoć je u gotovo krcatoj Sportskoj dvorani u Gornjem Vakufu /Uskoplju odigrana i posljednjja domaća utakmica MRK “Sloga” u ovoj kalendarskoj godini. “Sloga” je savladala  ekipu “Gračanice” 23:22 .
“Izgleda nakon 4 utakmice koje smo gubili u zadnjim sekundama počele su se i nama vraćati ove triler pobjede i upisivanje bodova na svoj konto .Realno ,pobjeda se mora zaslužiti ,a mi smo je sinoć nošeni fantastičnom publikom i borbenošću do samog kraja zaslužili itekako savladavši odličnu i jako kvalitetnu ekipu Gračanice .Slogu su do pobjede vodili Amitović Amar sa 7 golova ,Demirović Ajdin i Biljaka Goran dali su po 5 ,Jamaković Adnan 3,Uljarević Radovan 2 i Grčo Mirnes 1 ,koji je uz ovaj gol upisao i 12 odbrana ,uz njega na golu i Čaber Alen je upisao 2 odbrane .
Uprava kluba zahvaljuje se svim sponzorima i navijačima koji su proteklih dana učestvovali u akciji kartama podrške, kao i podršci s tribina ,bez vašeg doprinosa nebi bilo moguće uspjeti , s toga vam veliko HVALA !
Takođe ,za naj navijača mjeseca Novembra izabran je naš Gekić Benjamin koji je imao čast da bude na predstavljanju igrača i dobije zaslužene poklone ,ali i ovacije.” – navode iz MRK “Sloga” na zavničnoj fb stranici.
Facebook
Twitter
X
WhatsApp
Telegram
Email
Print