Načelnik općine Huso Sušić organizovao tradicionalni novogodišnji prijem

Danas je u restoranu „Santos“ održan već tradicionalni novogodišnji prijem načelnika općine Donji Vakuf kojem su prisustvovale brojne zvanice, među kojima su bili općinski vijećnici, privrednici, predstavnici vjerskih zajednica, predstavnici javnih i privatnih preduzeća, javnog i društvenog života.

Kao i prošlih godina prijem je organizovan kako bi se sumirali rezultati iz prethodne godine, te ojačale poslovne i prijateljske veze sa saradnicima.

Načelnik je na samom početku gostima čestitao Novu godinu i uputio par riječi prisutnim gostima

“Želim izraziti zadovoljstvo za saradnju koju sam ostvario sa svim privrednicima i moji saradnicima s kojima sam radio svih ovih godina. Nadam se da će vam nova godina donijeti dosta uspjeha i da ostvarite sve svoje želje i ciljeve”.

Zatim je načelnik Huso Sušić dodao.

“Ovo je moj posljednji mandat i želim da to znate oko toga nema više kompromisa. Želim da damo priliku mlađim ljudima da rade ovaj posao. Nadam se da će ta osoba biti na usluzi privrednicima jer su baš oni ti koji finansijski pomažu i donose novac u naš grad i našu općinu. Stoga se iskreno nadam da će građani izabrati najbolje rješenje.

“Zaista sam sretan na rezultatima u posljednjem periodu. Nadam se da ćemo nastaviti ovim tempom i pomogati jedni drugima u budućnosti.”

Nakon načelnika prisutnima se obratio i predsjedavajući Općinskog vijeća Donji Vakuf Muhamed Hodžić koji je čestitao Novu godinu.

“U ime Općinskog vijeća ja se zaista zahvaljujem na korektnoj saradnji za ove prethodne tri godine. Naravno zakonodavna vlast je jedno dok je izvršni organ drugo, te smo se mi trudili da u ove tri godine sarađujemo sa načelnikom. Nadamo se da će naredna godina biti još bolja u odnosu na trenutnu, ali i ako budem kao ova bit će to sigurno na zadovoljstvo svih građana Donjeg Vakufa. Svim prisutnim još jednom u svoje lično ime i u ime Općinskog vijeća želim sretnu i uspješnu Novu godinu”.

Facebook
Twitter
X
WhatsApp
Telegram
Email
Print