Nabavljeni novi madraci za Odjel pedijatrije Opće bolnice Jajce

Humanitarna akcija za nabavku novih madraca u organizaciji Zajednice žena HDZ BiH „Kraljica Katarina Kosača“ Jajce za Odjel pedijatrije Opće bolnice Jajce uspješno je okončana.

Skupljena sredstva plod su donacija građana i jajačkih vrijednih udruženja i organizacija koje su pomogle u realizaciji akcije. Humanitarna utakmica u saradnji s jajačkom dijasporom i zaposlenicima Opće bolnice okrunila je ovu priču.

Cilj je bio barem malo uljepšati i olakšati bolničke dane za mališane i mame koje borave s njima i podržati nbolnicu u daljem radu. Zahvaljujući sredstvima prikupljenim u akciji – jučer su stigli madraci za cijeli pedijatrijski odjel, ali i jastuci, nepromočive plahte, a kupljene su i nove posteljine te je odjel okrečen. U međuvremenu, Uprava bolnice postavila je novu stolariju, tako da je ovaj odjel u potpuno novom ruhu.

„Još jednom hvala svima koju su na bilo koji način doprinijeli ostvarenju akcije., sudjelovanjem na sajmovima, doniranim rukotvorinama ili novčano“, navodi se u saopćenju.

Izvor: Jajce-online

Facebook
Twitter
X
WhatsApp
Telegram
Email
Print